Ens ajudes
a fer-ho
realitat?

Uneix-te a la campanya de Creu Roja i fes que tots els nens i nenes puguin tenir una joguina nova, no bèl·lica i no sexista

Objetivos cruz roja
1

LA CAMPANYA

Uneix-te a la campanya de Creu Roja i fes que tots els nens i nenes puguin tenir una joguina nova, no bèl·lica i no sexista

Cada any, milers d’infants es queden sense joguines, però amb la teva ajuda podem aconseguir que enguany les puguin tenir.

2

COL-LABORA-HI

MUSICAL

CONSTRUCCIÓN

ESPORTIVE

PELUIX

ALTRES

Tria el tipus de joguina amb el qual vols col·laborar. Gràcies a la teva ajuda pots fer realitat que nens i nenes puguin gaudir d'una joguina educativa, no bèl·lica i no sexista.

A més a més, si vols, també hi pots col·laborar de les maneres següents:

-Enviant un SMS amb la paraula JUGUETE al 38088 (donaràs 3 €)

-Trucant al 900 104 971

Punts de recollida

Al mapa següent pots consultar el teu punt més proper de recollida de joguines noves, educatives, no sexistes i no bèl·liques.

GUÍA DE JOGUINES

Tens dubtes sobre quina joguina és l’adequada per a cada edat? Què li regalo a un nen o nena de 10 anys? I a un jove o una jove amb discapacitat? Per què és important el joc i la joguina en els infants i els joves?

Des de Creu Roja Joventut posem a la teva disposició la Guia de la joguina educativa, que conté informació sobre tot això: